Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda karşılaşacakları bordo mavili ekibi yenerek tekrar çıkışa geçeceklerini söyledi

Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra pazar günü Trabzonspor'a konuk olacak Teleset Mobilya Akhisarspor'da Teknik Direktör Okan Buruk, ligin en çok yerli futbolcu oynatan takımlarının karşı karşıya geleceğini söyledi. Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buruk, "Finalde İngiltere'yi 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takım'ı tebrik ediyorum. Önemli bir başarı, futbolda Avrupa'daki bu derece bölümü hangisi olursa olsun çok değerli. Onlarla gurur duyduk. Öncelikle onları tebrik ediyorum, darısı futboldaki diğer takımlarımızın başına" diye konuştu.
Bu hafta Trabzonspor deplasmanında hataları düzeltip iyi bir mücadeleyle 3 puan almak istediklerine vurgu yapan Buruk, "Trabzonspor milli ara öncesi evinde Alanyaspor karşısında kötü bir mağlubiyet aldıktan sonra 2-2 biten Beşiktaş karşısında daha dirençli ve derli toplu bir görüntü çizdi. Yusuf, Abdülkadir, Burak, Olcay gibi değerli Türk oyuncuları var. Türk oyuncu oynatan bir takım. Biz de aynı şekilde ligin en çok Türk oyuncu oynatan takımlarından birisiyiz. Kalite olarak Trabzonspor'un çok iyi bir takım olduğunu görüyoruz. Özellikle hücumda çok iyi oynuyorlar. Dikkatli olmalıyız. Fenerbahçe'yi yendiğimiz son maçta savunmada görevlerimizi iyi yaptık ama hücuma çıkarken zorlandığımız bölümler oldu. Bunu düzeltip kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaptan Caner umutlu konuştu
Akhisarspor'un kaptanı Caner Osmanpaşa, Trabzon deplasmanı öncesi, "Evimizde hiç puan kaybetmedik, deplasmanda gol yollarında etkili olsak şu an 13 değil 21 puanda olabilirdik. Skorlara aldanmamak gerekiyor. Trabzon maçında deplasmandaki kazanamama şansımızı kırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.