İngiltere'de Championship'te mücadele eden Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyamanesh'i transfer ediyor. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, sarı-lacivertli kulüpten Allahyar Sayyadmanesh'i transfer ettiklerini açıkladı.

Ilıcalı, "Bir yeni transferimiz daha halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Sağlık kontrollerinden geçiyor." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertliler, Allahyar'ı 2019-2020 sezonu öncesi İstiklal'den 750 bin euro karşılığında renklerine katmıştı.

İranlı forvet, kiralık olarak forma giydiği Zorya'da 24 maçta 9 gol - 4 asistle oynamış, ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

İlk transfer Sheffield United'tan

Hull City'nin ilk transferi, Sheffield United'tan Regan Slater olmuştu. Geçen sezonu Hull City'de kiralık geçiren 22 yaşındaki orta saha 34 maçta forma giymişti.

Şota Arveladze, Hull City'nin yeni hocası oldu

İngiliz ekibinde teknik direktör Grant McCann ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca da belli oldu. Hull City, sosyal medya hesabından 48 yaşındaki Gürcü teknik direktör Şota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Ilıcalı Şota için, "Futbolun insanları eğlendirmesi gerektiğine inanıyorum. Şota Arveladze, şimdiye kadar karşılaştığım en cesur teknik direktörlerden biri. Taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğunun Şota'nın futbol tarzını beğeneceğine inanıyorum." açıklamasını yaptı.