Karşıyaka karşısında takımının ilk golünü atarak Altay'a galibiyeti getiren en önemli oyunculardan olan Furkan Deniz, mücadeleden 1 gün sonra kardeşi Tümer'i altyapıya yazdırdı


Nefeslerin tutulduğu İzmir Derbisi’nde Altay’ın açılış golünü atan Furkan Deniz, 2-1’lik galibiyet sonrası küçük kardeşi Tümer’i Altay Futbol Okullarına yazdırdı. TFF 2. Lig'de Karşıyaka'yı 2-1 yenen ve haftayı üç puanla kapatan siyah beyazlılar, bu sonuçla zirve iddiasını sürdürürken; karşılaşmanın 14. dakikasında attığı golle takımını 1-0 öne geçiren ve galibiyette önemli bir pay sahibi olan İhsan Furkan Deniz, futbol mesaisini zorlu maçın ardından da devam ettirdi. Genç oyuncu, derbi sonrası kardeşi Tümer Deniz ile beraber Altay Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Futbol Okulu’na giderek kayıt yaptırdı. Furkan, bilgi formunu mutluluk içinde dolduran ve futbol yaşamına "merhaba" diyen 10 yaşındaki kardeşi Tümer'i, akşam saatlerinde çıktığı ilk antrenmanında da yalnız bırakmadı.

Doğan'ın tedavisi sürüyor
Kendisinin de Altay altyapısında forma giydiğini hatırlatan İhsan Furkan Deniz, "Bugünlere gelmemde Altay'ın payı çok büyük. Kardeşimin de futbol eğitimini siyah-beyazlı çatımızın altında en iyi şekilde alacağına inanıyorum." dedi. Tümer ise, "Ağabeyimin izinden gideceğim. İleride başarılı olup A Takım formasını giymek istiyorum." diye konuştu. Öte yandan Karşıyaka’yı geçerek Gümüşhanespor ile zirve ortağı olan Altay’da Bugsaşspor maçının hazırlıkları başladı. 1 günlük iznin ardından Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde top başı yapan siyah-beyazlılarda KSK derbisinde sakatlanan Ferdi Coşkun ve İbrahim Öztürk’ün durumu çekilecek MR’ın ardından netleşecekken; hafta içi sakatlanan ve derbi kadrosuna alınmayan Doğan Karakuş’un tedavisi ise sürüyor.