25 yaşındaki Kerimcan Durmaz sosyal medyanın şöhret yaptıklarından. Üç milyona yakın takipçisi var.

Kozmetik mağazalarında makyörken, DJ'liğe terfi etti.

Talep öyle yoğundu ki, sahnede playback yaparak dans etti, konser salonlarını tıklım tıklım doldurdu.

Bir saatlik DJ’lik performansından 35 bin TL, sosyal medya paylaşımlardan 20 bin TL alırken, açılış ve davetlere 50 bin lira karşılığında katılıyordu.

Aylık kazancı ortalama 500 bin lira olan Durmaz, sponsorları sayesinde bedava bir hayat yaşıyordu.

Popülaritesi O'nu Bülent Ersoy, Demet Akalın, Fatih Ürek gibi isimlerle samimi yaptı.

Saltanatı uçak tuvaletinde çektiği müstehcen görüntülerini sosyal medyasında yanlışlıkla paylaşmasına kadar sürdü.

Video krizini iyi yönetemeyen sosyal medya fenomenine ilk tekmeyi canciğer kuzu sarması olduğu Demet Akalın attı. “Bir daha evime giremez” dedi.

Paylaştığı video yüzünden hakkında, altı ay ile 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Son olarak İstanbul'da yaşadığı lüks siteden kovulduğu haberleri çıktı. Acarkent sakinleri kendisini istemiyormuş.

Bir insan sosyal medya paylaşımı yüzünden ya da cinsel tercihi sebebiyle evinden atılabilir mi? O sitede oturanların dört duvar arasında neler yaşadıklarını kim bilebilir?

Eleştirirsin, takip etmezsin olur biter... Yerinden, yurdundan edemezsin. Kerimcan'a gelinceye kadar ohoo kimler kimler var. Alem ahlak erozyonuna uğramışlarla dolu.

Bu arada siteden kovdurtan da Erdal Acar'mış... Kendisinin geçmişteki vukuatlarını yazamıcam şimdi. Merak eden google'dan bakar.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ki adını ilk kez haber sayesinde duydum, son yıllarda yaygınlaşan serpme kahvatı kültürü nedeniyle yıllık 100 milyar lira israf yaşandığını açıkladı.

Kahvaltı en sevdiğim, kalori hesabı yapmadığım tek öğündür. Mükellef soframı haftasonu ile sınırlandırmam, hergün kurarım. Her defasında Agop'un kazına rahmet okuturum

Dışarıda kahvaltıyı pek tercih etmem. Sayılıdır etmişliğim, dost buluşması gereğidir.

Vakfa göre serpme kahvaltıda gelen zeytin, peynir, domates, tereyağı, reçel, yumurta ekmek gibi gıdaların birçoğu tüketilmiyor, çöpe gidiyormuş.

Dahil olduğum masalarda tabakları silip süpürmesem de israflık bir duruma hiç yolaçtığımı- açtığımızı bilmem. Ama telaffuz edilen rakam çok büyük ve çok yazık...

Aynı vakfa göre otellerde uygulanan ‘her şey dahil’ ve ‘ultra her şey dahil’ gibi sistemler de israfı arttırıyormuş. Ona hiç şüphe yok... Elinin ayası kadar olan midesine çöp tenekesi muamelesi yapan çok.