1 Nisan’dan itibaren İzmir’in hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışacağını söyleyen AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “Ortaya söylentiler atılıyormuş. Büyükşehir ve şirketlerinde çalışan hiçbir kardeşimizin asla ve asla işinden edilmesi, maaşların düşmesi de söz konusu değildir” dedi.

Hak-iş Konfederasyonu’nun etkinliğine katılan Zeybekci, İzmir’in utanç veren, 21’inci yüzyıla yakışmayan problemlerle uğraştığını iddea etti. İzmir’de aşı büyütmek, işi çoğaltmak, huzuru ve refahı artırmak gerektiğini ifade ederken Zeybekci, burada belediyeye düşen görevin organize sanayi bölgesi, serbest bölgeler, turizm bölgeleri gibi alanları belirleyip imar planlarına işlemek, gerekli altyapı ve üst yapıyı hazırlamak olduğunu dile getirdi.

AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, konuşmasına söyle devam etti, “Yaşamımızda üç altın kuralımız var; yalan söylememek, söylediği sözün her ne pahasına olursa olsun arkasında durmak ve emanete ihanet etmemek, ettirmemek. Vatandaşımız şundan emin olsun ki kentsel dönüşümde hak sahiplerinin onay verdiği, mutlu olduğu projeler üreteceğiz. Zeybekci gelecek maaşlar düşecek, personel işten çıkarılacak söylentileri yayılıyormuş. Büyükşehir ve şirketlerinde çalışan hiçbir kardeşimizin asla ve asla işinden edilmesi söz konusu değildir. Maaşların düşmesi de söz konusu değildir. Yalan, dolan, iftirayla siyaset yapılmaz. Şehir elden gidiyor, niyetleri hizmet değil.”