Devlet Bahçeli, 10. kez genel başkan seçildiği kurultayda, partinin üst yönetim organı olan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyelerinin yarısını değiştirdi. MYK'deki kadın sayısı da 10'dan 5'e düşürüldü.

MHP’nin 13. Olağan Kurultayı’nda Merkez Yönetim Kurulu’nda 36, Merkez Disiplin Kurulu’nda 4 isim değişti. Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Hidayet Vahapoğlu’na yeni MYK'de yer verilmedi. MYK üyesi Ruhsar Demirel, Sefer Aycan ve Zühal Topcu da yeni listede yer almadı. İYİ Parti'den istifa eden Hayati Arkaz MYK'nin yeni üyesi oldu. Merkez Yönetim Kurulu’ndaki kadın üye sayısı 10'dan 5'e düşürüldü. Nevin Taşlıçay, Nur Tuğba Aktay ve Deniz Depboylu MYK'deki yerini korurken, Pelin Yılık ve Filiz Kılıç yeni MYK üyeleri oldular. 

MYK listesine giren 36 yeni isim şöyle:

"İsmail Özdemir, Mehmet Celal Fendoğlu, Muharrem Varlı, Sermet Atay, Hayati Arkaz, İbrahim Özbay, Ali Uçak, Seçkin Odabaşı, Afşin Birben, Ahmet Kürşat Azkur, Bülent Maşaoğlu, Derya Bulut, Bahadır Bumin Özarslan, Turan Şahin, Filiz Kılıç, Emrullah Türe, Ahmet Savaş Çolak, Hüseyin Yıldız, Eyüp Gönültaş, Tarkan Toper, Pelin Yılık, Gökhan Türkeş Öngel, İbrahim Uzun, Murat Turna, Turan Şener, Uğur Öztürk, Serdar Soydan, Ahmet Selim Yurdakul, Cengiz Şahin, Fevzi Altuntaş, Yavuz Tellioğlu, Şahin Gürz, Beşir Tatar, Muhammet Köse, Hüseyin Edis ve Ömer Ekici"

MDK'deki Hami Korkmazlı, Gencer Özdemir, Mehmet Azar ve Fevzi Fırat Gözüyeşil yeni listede yer almadı. Taner Gökçek, Cemil Yavuz Aksu, Fazıl Çağrı Kuş ve Emin Alper Öztürk ise MDK'nın yeni üyeleri oldu.