CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'deki 'Adalet Mitingi'nde yaptığı konuşmada,"Aziz vatandaşlarım, benimle birlikte 450 km’yi kat eden sevgili arkadaşlarım. Sevgili adalet arayışcıları  Maltepe meydanından bütün Türkiye’ye gönül dolusu muhabbetler gönderiyoruz."

Kemal Kılıçdaroğlu; "15 Haziran 2017’de sabah saatlerinde Ankara Güvenpark’ta başladığımız yürüyüşü Maltepe’de noktaladık ama kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin. Bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır." dedi. Yaklaşık 2 milyon vatandaşın katıldığı Adalet mitingine coşku ile giren Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş güzergahında kendilerini ağırlayan il ve ilçe vatandaşlara teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım:  Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir! Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım: Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir!

Gökmen Ulu'ya selam söyledi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Mitingi'nde 2 milyon insana seslenirken,bugün doğum günü olan ve Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sözcü Gazetesi Muhabiri Gökmen Ulu'ya selam söyleyerek doğum gününü kutladı.Kemal Kılıçdaroğlu Gökmen Ulu'ya Maltepe'den gönderdiği mesajda "Hapisteki milletvekilleri için tutuklu gazetecileri için yürüdük. Gökmen Ulu’nun doğum günü. Ona Maltepe’den mutluluklar diliyorum. Hapistesin biliyorum. Tutuklusun biliyorum. Ama unutma Maltepe meydanı senin yanında." dedi. Kılıçdaroğlu 'Tutuklu gazetecilere özgürlük için yürüdük' dedi.

Talepleri sıraladı

"OHAL kalksın, Türkiye normalleşsin istiyoruz. Bağımsız yargı, özgür medya, kadın erkek eşitliği, gençlere saygı istiyoruz." dedi.