Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Artık son söz mücadelemizin yegâne kaynağı milletimizindir” dedi. ‘Vatan uğruna canını veren şehitlerimizi ve bu uğurda yaralanan gazilerimizi unutmayınız’ diye seslenen Karataş, “Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmadı, zorlu mücadelelerle bugüne gelindi. Vatanın bir karış toprağına kimseyi ortak etmeyiz, ülkemiz dört koldan saldırı altındayken ve Mehmetçiğimiz Kandile yürürken biz Türk Milliyetçileri olarak Atatürk Cumhuriyeti’nin nöbetini tutarız. Seçim sandıkları bizim nöbet mevziimizdir. Son ana kadar nöbetteyiz” dedi. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin niyetini İzmir’de açıkça ilan ettiğini kaydeden Karataş, “Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları, Türk Milleti, HDP’ye Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı vereceğini açıklayan CHP adayına gereken yanıtı sandıkta verecektir. Bundan hiç şüphem yok” şeklinde konuştu.



"CUMHUR İTTİFAKINDA BİRLEŞELİM"


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, seçime saatler kala Sandık sorumluları ile bir araya geldi. Bornova İlçe Teşkilatı tarafından Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Sandık sorumluları eğitim toplantısı”na katılan ‘MHP’nin helal oylarına sahip çıkın” uyarısını tekrarladı. Seçim çalışmaları sırasında ulaştıkları genç yaşlı tüm vatandaşlara ülkenin iç ve dış kaynaklı tehdit altında olduğunu anlattıklarını kaydeden Karataş, “Tek derdi Türkiye olan Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de son dönemde özellikle üzerinde durduğu konu budur. Türkiye’yi huzura eriştirme, doğru bir geleceğe taşıma adına MHP olarak doğru adımları attık, Türkiye üzerinde kurulan hain planları yerle yeksan ettik. İşte tüm unsurlarıyla huzur ve güven için “Cumhur İttifakı”nda buluşalım, birleşelim, el ele güçlü Türkiye’ye yürüyelim. Sandıklarımızın başında Türkiye ve Türk Milletinin nöbetini tutun. Özveriniz ve çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.



CUMHURBAŞKANI ADAYI İLAN ETTİ


Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı’nın İzmir’de yaptığı mitingde niyetini alenen ilan ettiğini sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, şöyle konuştu; “CHP’nin ve Millet İttifakı’nın niyeti İzmir’de açıkça ortaya çıkmıştır. Başından beri PKK uzantısı HDP’nin Cumhurbaşkanı adayının cezaevinden tahliye edilmesini talep ederek şehitlerimizin kemiklerini sızlatan zihniyet şimdi de yine HDP’ye Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı görevi vereceğini açıklamıştır. Bu nasıl bir anlayış, nasıl bir genişliktir. Sağduyusu, şehitlere saygısı ve Türkiye’nin birlik, bütünlüğüne inanan hiç kimse bu zihniyetin arkasında durmamalıdır. İzmir seçmeninin bölücü örgütün uzantısı olan HDP’ye yardımcılık vereceğini söyleyerek utanç verici bir açıklama yapan CHP zihniyetini sandığa gömeceğinden, cezalandıracağından hiç şüphem yok.”


MHP’ye güç verin


İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Bornova’daki toplantının ardından MHP İzmir 2. Bölge 1’inci sıra Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu’nun Karşıyaka Serinkuyu’da faaliyetlerini sürdüren seçmen iletişim merkezine geçti. Teşkilatıyla ve vatandaşlarla bir araya gelen Karataş’ın üçüncü durağı ise Çiğli İlçe Teşkilatı’yla birlikte Kaklıç Mahallesi oldu. Gençlerin yoğun olduğu vatandaşlarla bir araya gelen Karataş, MHP’nin gençlere ve kadınlara yönelik projelerini anlattı. MHP’nin ilk hedefinin Türkiye’nin güvenlik sorununu kökten çözmek olarak sıralayan Karataş, “Daha sonrasını MHP yapar.  Gençlerimizi de, kadınlarımızı da, evlatlarımızı da, muhtaçlarımızı da, esnafımızı da, çiftçimizi de, işadamlarımızı da, emeklilerimizi de, işçimizi de düşündük. MHP kimseyi unutmaz. Bize Pazar günü gerçekleşecek seçimde güç verin. Birlik içinde güvenli Türkiye ile huzurla yolumuza devam edelim” diye konuştu.