İzmir'in Belediye başkanları cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için oylarını kullandı.

ATİLLA "SANDIKLARA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM"


Oy kullanmaya Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eşi ve çocuklarıyla birlikte kendi aracıyla gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Ülkemiz için önemli olan bir seçim yaşıyoruz. Sonuçların ülkemize huzur, bereket ve barış getirmesini diliyoruz“ dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila oyunu Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1349 nolu sandıkta kullandı. Oy kullanmaya kendi aracıyla eşi ve çocukları ile gelen Atila, sandık görevlilerine kolaylıklar ve başarılar diledi, vatandaşlarla da sohbet etti.



Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Atila, “Ailemizle, çocuklarımızla birlikte oyumuzu kullandık. Bayram havasında bir seçim yaşıyoruz ve bayram havasında tamamlanması da en büyük arzumuz. Ülkemizin için çok önemli seçimlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin değişimine, iş, aş ve üretimin artacağına inandığımız bu seçimde tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya ve daha sonrasında da sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Seçimin ülkemize huzur, bereket ve barış getirmesi en büyük temennimiz“ diye konuştu.


PİRİŞTİNA "AYDINLIK GELECEĞE UYANALIM"


Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 24 Haziran sabahı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti. Oyunu, Buca Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1428 no’lu sandıkta eşi Ahu Piriştina ile birlikte kullanan Başkan Piriştina, seçimlerin ülkenin birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak şekilde neticelenmesini dilerken, “ 25 Haziran’da aydınlık bir geleceğe uyanalım” dedi.


AKPINAR " ÇOCUKLARIM GELECEĞİ İÇİN"


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim dolayısıyla Şemikler İlkokulu'nda, eşi Zehra Akpınar ile birlikte oy kullandı. “Çocuklarımızın geleceği için, huzur dolu yarınlar için sorumluluğumuzu yerine getirdik” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, oy kullanmaya eşi Zehra Akpınar ile birlikte geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Akpınar, Karşıyakalı seçmenler ve çocuklar ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi.


İNCE OYUNU YAKA'DA KULLANDI


Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, oyunu eşi Nilüfer İnce ile birlikte kullandı,
“Seçim memleketimize hayırlı olsun” dedi.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı
seçimi için oyunu Yaka Mahallesi’ndeki Özel Bilim Koleji’nde kurulan 1048 numaralı
sandıkta kullandı.


BAŞKAN DEMİRAĞ OYUNU KULLANDI


Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için
oyunu kullandı.
Eşi Derya Demirağ ve kızı Gülin Demirağ ile birlikte Foça Bedia Midilli İlkokulu’na gelen
Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, oyunu 1034 No’lu sandıkta kullandı.


PEKDAŞ "24 HAZİRAN DEĞİŞİMİN GÜNÜ OLSUN"


Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Konak Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nde 1098 numaralı sandıkta oyunu veren Başkan Pekdaş, oy kullanmaya babası Halil Altay ile birlikte gitti. Seçimin Türkiye için aydınlık yarınların habercisi olmasını dileyen Pekdaş, “24 Haziran Türkiye için demokrasinin yeniden güçleneceği, yeni bir dönemin başlayacağı, değişimin yaşanacağı gün olsun” dedi. Oyunu kullanan Başkan Pekdaş, okuldan ayrılmadan önce sandık kurulunda yer alan görevlilerle de sohbet ederek, onlara iyi çalışmalar diledi.


BAŞKAN TOSUN "CUMHURİYETİMİZE HAYIRLI OLSUN"


Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, erken genel seçim için oyunu Dikili Salimbey Mahallesi’ndeki, Semih Tınay Anadolu Lisesi'nde kullandı.


Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, öğlene doğru Salimbey Mahallesi’ndeki Semih Tınay Anadolu Lisesi'ne gelerek oyunu kullandı.


Semih Tınay Anadolu Lisesi'nde kurulan 1106 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tosun seçime ilişkin yaptığı açıklamasında, “Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için, çocuklarımız geleceği için, hak, hukuk, adalet için, aydınlık yarınlarımız ve milletimizin refahı için Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımızla oyumuzu kullandık. Seçim sonuçları vatanımıza, milletimize ve Cumhuriyetimize hayırlı olsun' görüşlerini dile getirdi.



BAŞKAN BATUR "TARİHİ BİR SEÇİM GÜNÜ"


Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye’nin kader seçimi Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için oyunu Narlıdere İlhan Onat İlköğretim okulunda kullandı. Türkiye’nin geleceğinde bir dönüm noktası olan seçim için sabahın erken saatlerinde Narlıdere’nin her mahallesinde görev yerlerine gitmeden önce kahvaltı için bir araya gelen sandık görevlileri ve mahalle temsilcileri kahvaltı yaptı. Çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyleyen Batur ‘Sandıklara ve vatandaşlarımızın oylarına sonunu kadar sahip çıkın’ dedi. Başkan Batur oy kullanmak için Narlıdere İlhan Onat İlköğretim okuluna geldi. Burada oy kullanmaya gelen vE Narlıderelilerle sohbet eden Batur oyunu 1098 nolu sandıkta kullandı.


Batur “Bugün, tarihi bir seçim günü gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce'yi, Çankaya köşkünde HEPİMİZİN Cumhurbaşkanı olarak göreceğimiz yeni ve mutlu bir Türkiye'de görüşmek dileğiyle oyumu kullandım. Siz de oyunuzu kullanın, geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım” dedi.



BAŞKAN UYAR "HERKES SANDIĞA KOŞSUN"


Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar oyunu eşi Günay Uyar ve oğlu Baran Nebi Uyar ile birlikte Urla 80. Yıl Gazi Ortaokulu’nda kullandı.


Katılımın yüksek olduğundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uyar; “Biz, Urla’da 80. Yıl Gazi Ortaokulunda ailemle birlikte çocuklarımızın geleceği için oyumuzu kullandık. Demokrasi için, özgürlük için, adalet için, daha güzel bir ülke, daha iyi bir yaşam İçin herkes sandığa koşsun. Oyunu kullanmayan kalmasın. Vatanımıza, milletimize hayırlısı olsun” dedi.