24 Haziran seçimine sayılı saatler kaldı. Seçmene ulaşmak için farklı yöntemler deneyen Saadet Partisi, ilginç ve o kadar da dikkat çekici bir tanıtım çalışmasına imza attı.

Propaganda çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, açık alanlarda yürüttüğü seçim faaliyetleri için bir tır hazırladı. Dorsesi çıkarılan ve sadece çekici olan ön bölümü kalan tırın üstüne, kamyon arkası yazılarının Saadet sloganlarına uyarlanmış hali yazılarak trafiğe çıkarıldı. Genel Başkan Karamollaoğlu’na atfedilen ‘Bilge Başkan’ tabirini plaka olarak tıra yerleştiren partililer ayrıca, hashtag işaretiyle ‘değiştir’ sloganını da kullandı. Bunların yanı sıra, “Meclise gidelim dedin de mazot mu yok dedik”, “Dorseme ithal mal yükleme, beni düşmana muhtaç etme”, “Bu ülkenin hastasıyım, ekonominin ustasıyım”, “Arabasız yol olmaz, Saadet’siz meclis olmaz” sloganları tırın çeşitli bölgelerine yazıldı.

Gün boyu İzmir’in caddelerinde dolaşan tır, özel seslendirilmiş anonsları ve farklı görüntüsü ile her kesimin ilgisini çekiyor.