İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, her gittikleri yerde İzmirlilerin yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, “Şunu net bir şekilde ifade etmeliyim ki İYİ Parti İzmir’den çok iyi bir sonuç alacak. İzmirliler Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’i bağrına bastı. İzmir kararını çoktan verdi” dedi.


İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, her gün birden fazla ilçeye giderek hem partililerle hem vatandaşlarla bir araya geliyor. Esnaf ziyareti yaparak sokağın nabzını da tutan Kerpişçi, kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.


İYİ Parti’nin siyasete yeni bir soluk getirdiğini vurgulayan İYİ Partili Kerpişçi, vatandaşın iki kutuplu siyasetten ve bunlar arasındaki kavgadan bıktığını ve bir arayış içerisinde olduğunu söyledi.



İZMİR KARARINI ÇOKTAN VERDİ


İYİ Parti ile birlikte vatandaşların partilerine yöneldiğini belirten Kerpişçi, “İYİ Parti ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener vatandaşların umudunu yeşertti. Bunu sahada, miting alanlarında çok rahat görüyoruz. Gittiğimiz ilçelerde vatandaş İYİ Partili olduğumuzu duyunca yanımıza geliyor. İlgi gösteriyor. İzmir her zaman ilklerin kenti olmuştur. 24 Haziran seçimlerinde İzmir değişimin ilk adımını atacağına inanıyorum. Bana göre İzmir kararını çoktan verdi” dedi.



HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL


İzmir’in Türkiye’nin batıya açılan penceresi olduğunu ancak Türkiye’nin 3. büyük kentinin hak ettiği yatırımı alamadığını dile getiren İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, “İzmir maalesef kısır siyasi çekişmelere kurban giden bir ilimiz. Ancak İYİ Parti iktidarında İzmir hak ettiği değeri göreceğinden kimsenin şüphesi olmasın. İzmir, yüksek teknolojinin üretim merkezi olacak. Bunun yanı sıra İzmir gerçek anlamda turizm ve tarım kenti olacak” dedi.



KİMİ RAKİP OLARAK GÖRMEK İSTEMEZ?


İYİ Partili Kerpişçi, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in ikinci tura kalacağını belirterek, “İzmirlilere şunu sormak istiyorum; ‘Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda karşısında kimi rakip olarak görmek istemez? İzmirli hemşehrilerim bunu düşünerek oylarını kullanmalarını rica ediyorum” dedi.