İYİ Parti İzmir milletvekili adayları, Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer ve gazeteci-yazar Mehmet Tezkan, İzmir siyasetinin önde gelen isimlerinden, 10 yıl İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Dr. Burhan Özfatura'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayları Çiğdem Özer ve Mehmet Tezkan, İzmir'de uzun yıllar büyükşehir belediye başkalığı yapan, İzmir siyasetinin önemli isimlerinden, Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Dr. Burhan Özfatura'yı ziyaret ederek 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimler için destek istedi. Özfatura 24 Haziran seçimlerini değerlendirerek İYİ Parti'yi destekleyeceğini belirtti. Gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti ve MHP tarafından kurulan 'Cumhur İttifakı'nın seçimin ilk turunda yüzde 10 farkla seçimi kaybedeceklerini öne süren Özfatura, "Millet İttifakı en az 360 vekil çıkaracaktır. Duamız, ikinci tura Meral Akşener ile Muharrem İnce kalsın. Birinci turda Tayyip Erdoğan seçilemez. İkinci turda da inşallah Millet İttifakı'nın adaylarından biri kazanacaktır. Aksi halde bu millet kendi tabutuna son çivisini çakmış olacak. İktidar, Türkiye'de şimdiye kadar hep gerilim politikasını uyguladı. Şuan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylarının meydanlarda halka nasıl neşe getirdiğini görüyoruz. Halkı hep ekonomi ile istismar ettiler. 24 Haziran'dan sonra ilk olarak ekonomik açıdan hasar tespiti ve ardından projelerin üretilmesiyle Türkiye 1 yılda düze çıkacaktır"diye konuştu.

Ziyarette Özfatura, Tezkan ve Özer'e 24 Haziran ve İYİ Parti ile ilgili görüşlerini aktardı. Tezkan ve Özer, Özfatura'ya desteği için teşekkür etti.