Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 5 merkezde toplam 30 ili kapsayan Bölge İstişare Toplantıları'nın startını 6 Haziran'da verecek. İlki Sivas'ta yapılacak olan toplantılar, 10 Haziran'a kadar devam edecek.

Bahçeli, Bölge İstişare Toplantıları'nın sonuncusunu ise İzmir'de gerçekleştirecek. İzmir, Manisa, Uşak, Denizli, Aydın, Muğla il teşkilatları ve milletvekili adaylarının katılımıyla düzenlenecek olan toplantı, 10 Haziran'da yapılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Bölge İstişare Toplantıları düzenleyecek. 5 merkezde yapılacak olan ve toplamda 30 ili kapsayan "24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl" temalı Bölge İstişare Toplantıları'nın ilki Sivas merkezli olarak düzenlenecek. Bölge İstişare Toplantıları, daha sonra Kayseri, Konya, Bursa illerinde gerçekleştirilecek. Toplantılarının sonuncusu ise İzmir'de düzenlenecek. Yeri ve saati henüz net olmayan toplantıya Manisa, Uşak, Denizli, Aydın ve Muğla il teşkilatları ve milletvekili adayları da katılacak. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Bu şekilde teşkilatımız ile Devlet Bahçeli'yi İzmir ile buluşturmuş olacağız. Biz zaten 3-5 gün içerisinde hazırlanabiliyoruz. Teşkilatımızın bu yönde kabiliyeti yüksek. Toplantıyı yapacağımız salonu netleştirdiğimizde teşkilatlarımıza duyuruları yapacağız" diye konuştu.