AKP’nin İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin istifasının ardından yeni il başkanının kim olacağı da belli oldu. Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre yeni il başkanı Bayram Şenocak olarak belirlendi. AKP’de bazı il başkanlarının daha istifa edebileceği öğrenildi.

AKP İstanbul İl Başkanı görevini 3 yıldır sürdüren Selim Temurci yaptığı basın açıklaması ile görevi bıraktığını açıkladı. Bu açıklamanın hemen ardından yerine Temurci’nin yerine gelecek isim de belli oldu.Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre, aynı zamanda MÜSİAD yönetim kurulu üyesi de olan Bayram Şenocak AKP İstanbul İl Başkanlığına getirildi.

NE OLMUŞTU?


Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, il başkanlığı görevini bıraktı.İstifa etmeden önce çok uzun bir açıklamayla faaliyetlerini öven Temurci, neden istifa ettiğine dair bir bilgi vermedi.Temurci, "15 Temmuz AK Parti İstanbul Teşkilatı'nın kazanmış olduğu bir zaferdir" ifadelerini kullandı.Temurci'nin dün gece genel merkezden arandığını ve yetkililerin kendisine metne bağlı kalmasını söylediğini açıklaması ise dikkat çekti.