İzmir 'de, AKP Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, kanser nedeniyle tedavi gördüğü özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AKP Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu dün (Cuma) akşam saatlerinde kanser nedeniyle tedavi gördüğü özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çakıroğlu, geçen ay da geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ameliyat olmuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Çakıroğlu'nun ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. TOBB Türkiye İnşaat Yapımcıları Meclis Üyesi de olan Çakıroğlu aynı zamanda 2 yıldır AKP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevini de yürütüyordu.

Çakıroğlu son yolculuğuna uğurlandı


Kanser tedavisi gördüğü hastanede 55 yaşında vefat eden AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu'nun cenazesi Güzelbahçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Güzelbahçe Yukarı Çarşı Camisi'nde ikindi vaktinde kılınan cenaze namazına, Çakırlıoğlu'nun yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AKP İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli, Nükhet Hotar, AKP İl Başkanı Aydın Şengül, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de katıldı.Çakıroğlu'nun cenazesi, namazın ardından Güzelbahçe Mezarlığı'na defnedildi.

Çakıroğlu'nun evli ve 2 çocuk babası olduğu, yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü AKP Güzelbahçe İlçe Başkanlığının yanında, TOBB Türkiye İnşaat Yapımcıları Meclisi üyeliği de yaptığı öğrenildi.