Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya konulması planlanan "Çiğ Sütün Sınıflandırılması" ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Manisa Süt Üreticileri Birlik Başkanı Ulvi Murat Tunca ile Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk önümüzdeki günlerde birlikte güzel çalışmalar yürüteceklerini söylediler.

Manisa İlinde üretilen çiğ sütün son derece kaliteli olduğuna vurgu yapan Öztürk, ‘’ Manisa İlinde üretilen çiğ süt son derece kalitelidir. Bu kalitenin daha da artırılması için Süt Üreticileri Birliğimiz ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte güzel çalışmalar yürüteceğiz’’ dedi. 

Ziyarette Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya konulması planlanan "Çiğ Sütün Sınıflandırılması" ile ilgili bilgi alışverişi yaptıklarını belirten Tunca görüşmeyle ilgili şu bilgiyi verdi:

“Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya konulması planlanan "Çiğ Sütün Sınıflandırılması" ile ilgili İl Tarım ve Orman Müdürümüz Metin Öztürk’le bilgi alış verişi yaptık üreticilerimize hayırlı olsun.’’