Alaşehir Belediyesi’nde çalışan işçiler 2021 yılı içinde 3 Bin 101 Lira maaş alacaklar. İşçilere yıl içerisinde  maaşlarının yanında ayrıca ikramiyelerle birlikte 3 Bin 300 TL  alacaklar. 

İşçi Sendikası Temsilcisi Gökay Sezgin ile Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu arasında belediye başkanlığı makamında imzalanan sözleşmede konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu şunları söyledi:

“Biz ne söylemişsek yapıyoruz, asgari ücret en az 3 bin 100 lira olacak dedik, işte yaptık. Her zaman emeğin yanında olduk ve emeğin karşılığını veriyoruz. Bugün işçilerimize sevindirici bir haber vermek istiyorum. Bundan sonra Albeltaşta (Belediye Şirketi) ve belediyemizde çalışan  işçilerimiz bankamatiğe yaklaştıklarında en az çekecekleri rakam 3 bin 101 Lira olacak. Ve yıl içerisinde alacakları ikramiyelerle beraber ortalaması 3 bin 300 lirayı bulacak. Ben çalışanlarımıza şunu ifade etmek istiyorum ilk günkü aşkla ve şevkle Alaşehir’imize hizmet etmeye devam etsinler, biz onların haklarını sonuna kadar savunacağız.  Hepsine hayırlı çalışmalar diliyorum.’’

Manisa İşçi Sendikası Şube başkanı Gökay Sezgin, “Başkanımıza emeğin ve emekçinin yanında olduğu için sendikamız ve iş arkadaşlarım adına teşekkür ederim’’ dedi. 

İşçiler yeni maaşlarından memnun olduklarını dile getirerek, belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkür ettiler.