Alanında önemli bir yetkinliğe sahip olan Hüseyin Sayın, yeni kitabını kişisel gelişim alanında kaleme aldı. “Kurallarını sizin koyamadığımız bir hayat size ait olmanın çok ötesindedir” anlayışıyla okuyucularını öz benliklerine doğru yolculuğa çıkaran kitap, aynı zamanda bireylerin potansiyellerini keşfetmesine de ışık tutacak önerileri içeriyor.

“Hayat Senin, Kuralları Sen Koy” adlı kitabıyla farklı yolculuklara kapılar açan Hüseyin Sayın kitabıyla ilgili şunları söyledi: “Yaşamımızın birçok noktasında bize ait olmayan fakat bize aitmiş gibi hissettiğimiz, doğruluğu kalabalık seslerle onanmış çeşitli kural setleriyle bir arada yaşıyoruz. Söz konusu bu kural setleri, farkında olalım veya olmayalım hayatımızı, ilişkilerimizi, beklentilerimizi, değerlerimizi, algılama kapasitemizi, gelecek perspektifimizi ve yaşam tarzımızı önemli biçimde yönlendiriyor.” dedi.

“Hayat Senin Kuralları Sen Koy” kendinize ait olan hayatı -mışlardan kurtarabilmek adına, çıkacağınız yolculuk boyunca size yol arkadaşlığı etmek amacıyla oluşturuldu. Yol arkadaşınız; sonuçlarını hızlı bir şekilde görebileceğiniz ve uygulamaya dönmesi kolay birçok önerisi ve yaklaşımıyla sizin için farklı bir perspektif sunacak ve itici güç olacak.

Yeni çıkmasına karşın oldukça ilgi gören Hayat Senin Kuralları Sen Koy, yazım tekniği, anlatım tarzı ve konulara yaklaşım açısından keyifli, öğretici ve geliştirici bir akışa sahip.

Hafta sonu İzmir Hilltown Karşıyaka D&R mağazasında düzenlenen imza günü büyük ilgi gördü. İmza günü için ise duygularını paylaşan Sayın, “İzmir’in her zaman bendeki yeri ayrıdır. Bundan dolayı ikinci kitabımın ilk imza gününü İzmir’de yapıyor olmanın anlamı ve heyecanı oldukça farklı. Yakın zamanda hayat geçirilen ve bilgiye erişimde fırsat eşitliği ilkesiyle başlatılan “Her Mahalleye Bir Kütüphane” kampanyası da İzmir’in kitaplara nasıl sahip çıktığının bir göstergesi. Farklı dönemlerde farklı şekillerde İzmir’de çeşitli etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Bugün bir kez daha gördüm ki bu şehirde samimiyet temelli oluşturulan ilişkilerin her zaman katma değeri yüksek oluyor. Bu özel günde beni yalnız bırakmayan tüm okurlara teşekkürlerimi sunarım. Kısa bir zaman sonra İzmir’de farklı projelerde tekrardan bir araya geleceğiz.” dedi.

HÜSEYİN SAYIN KİMDİR?
Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümünde tamamlayan Hüseyin Sayın, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi’nde Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi üzerine yaptı. Bugüne kadar profesyonel iş yaşamında birçok farklı görevde bulunan Sayın, pazarlama ve iletişim alanında uluslararası yönetim tecrübesine de sahip. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde İletişim üzerine dersler de veren Sayın, aynı zamanda Management Center Türkiye’nin akredite eğitmenleri arasında yer alıyor. FMCG, otomotiv yan sanayi, kimya ve eğitim alanında birçok farklı şirkete pazarlama ve iletişim üzerine danışmanlık vermeye de devam etmekte. Çalışmalarıyla ulusal ve uluslararası alanda birçok ödül kazanan Sayın’ın “İletişim Şah Mat” ve “Hayat Senin, Kuralları Sen Koy” isimli iki kitabı bulunuyor. Hüseyin Sayın aynı zamanda profesyonel CMAS su altı dalışçısı, yelken ve bilardo sporcusu.