26. Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı
26. Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı
İçeriği Görüntüle

İzmir’in Konak ilçesinde bir kadın, boşandığı erkek tarafından sokak ortasında öldürüldü. Olay, saat 12.00 sıralarında 1262 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre A.Ç. (25), yolda karşılaştığı Gülben Duru (25) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine A.Ç., yanında taşıdığı bıçakla Duru’ya defalarca saldırdı.

Duru’yu gören çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan genç kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Duru, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Saldırgan suç aletiyle yakalandı

Olayın ardından kaçan A.Ç., kısa süre içinde polis ekiplerince suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Cinayetin işlendiği sokak, olay sonrası güvenlik şeridiyle kapatılırken, polis bölgede inceleme yaptı.

Muhabir: Özge Uyanık