İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Kınık ilçesinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kınık Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu ve öğretmenler tarafından çelenk sunuldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programında ise Kınık Belediyesi Aile Yaşam Merkezi öğrencileri, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri de dahil olmak üzere ilköğretim ve okul öncesi öğrencileri çeşitli gösteriler yaptı.
Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu'nun günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptığı programa, Kınık Kaymakamı'nı vekaleten Bergama Kaymakamı Avni Oral, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Oral Kaymak, Kınık İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.(DHA)
FOTOĞRAFLI
Kaynak: dha
Haftanın Haberleri

7.7 büyüklüğünde deprem

Myanmar’da deprem kehaneti panik yarattı: Astrolog gözaltında

İBB Kent Lokantaları 30 Nisan Çarşamba Günü Menüsü

Emekli banka promosyon kampanyaları Nisan 2025! En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi ve ne kadar veriyor?

Kral Kaybederse dizisindeki Kenan Baran karakteri Eskişehirli çıktı

Son dakika deprem mi oldu? 29 Nisan 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?