Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de 24 Haziran çalışmalarına devam ederken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel hem seçim çalışmalarını incelemek, hem de örgütün motivasyonunu arttırmak için kırsal ilçelerde incelemelerde bulundu.

CHP İl Başkanı Yücel beraberinde, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Oray ve Başkan Yardımcısı Azmi Kumova ile birlikte Kemalpaşa, Bayındır, Ödemiş ve Tire’de ilçe örgütlerine ve ilçelerde açılan seçim bürolarına ziyaretler gerçekleştirdi. Yücel ziyaret ettiği ilçelerde seçim çalışmaları ve ilçelerdeki son durum hakkında bilgi aldı. Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda buluna Deniz Yücel “Örgütümüz kısa zamanda önemli çalışmalar yapıyor. Tüm çalışmalarımızda koordinasyona büyük önem veriyoruz” dedi. Yücel, şunları söyledi.

KAMPANYA YOLUNDA, MORALLER YERİNDE


Artık sandık başına gideceğimiz güne çok az kaldı. İzmir’de hem vatandaşlarımızın yürekten verdiği destekler, hem de örgütümüzün fedakarca yürüttüğü seçim çalışmalarıyla kampanyamız çok iyi gidiyor. Sandık başında İzmir’in rekor bir oyla artık tamam diyeceğinden hiç şüphemiz yok.  CHP İzmir olarak bir yandan herkesin cumhurbaşkanı olacak Muharrem İnce, diğer yandan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, parlamento da çoğunluğu sağlamak için aralıksız çalışıyoruz. Bu çalışmaların temelinde başaracağımıza, kazanacağımıza ve halkımıza olan inancımız var. Bitmek bilmeyen enerjimizi, bizleri gittiğimiz her yerde destekleyen, artık tamam diyen İzmirlilerden alıyoruz. İlçelerimizin bu yoğun tempoda uyum içinde hareket etmesi, kampanyamızın başarıyla yürütülmesi açısından çok önemli. Seçim çalışmalarını yürüten ilçe örgütlerimizi belli aralıklarla ziyaret ederek hem kendilerinden bilgiler alıyor, hem de motivasyonumuzu arttırıyoruz. Bu sebeple Bayındır, Ödemiş, Tire ve Kemalpaşa ilçe örgütlerimize ziyaretler gerçekleştirdik. İlçe Başkanlarımız bizlere çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.  Seçim bürolarımızı da ziyaret ederek üyelerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. İlçe örgütlerimizin morali yerinde, kampanyamızda her şey yolunda. İlçe örgütlerimiz oldukça güzel çalışmalara imza atıyorlar. Özellikle kırsal alanda ilçelerimizde ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız aralıksız sürecek.

CHP İKTİDARINI MERAK EDEN VARSA..


Cumhuriyet Halk Partisinin mecliste çoğunluğu sağlaması ve Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı seçilmesiyle, Türkiye’de kırsal alanlarda tam bir kalkınma ve üretim seferberliği başlatılacağını söyleyen Yücel “CHP İktidara geldiğinde ne olacağını merak eden varsa, İzmir’in kırsal alanındaki ilçelerine baksın. Bayındır’daki çiçek üreticisine, Tire’deki süt üreticisine, Kınık’ta hayvancılık yapan, Bergama’da çam fıstığı üreten, Karaburun’da arıcılıktan geçimini sağlayan vatandaşlarımıza sorsun. 24 Haziran’dan sonra Büyükşehir Belediyemizin İzmir’de üretime verdiği desteği, kırsal da sağladığı kalkınmayı, CHP ile tüm Türkiye yaşayacak” dedi.