Cemiyetin yeni yönetimini tebrik eden Başkan Sürekli, yeni çalışma döneminde Dilek Gappi ve İGC yönetimine başarılar diledi.

Görüşmede İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Dilek Gappi, “Cemiyetimizin basın meslek örgütü olarak en önemli amacı mesleğimiz ve kentimiz için çalışmalar yapmak, mesleğimizin çıtasını yükseltmek” dedi.

Eşit Mesafedeyiz

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Süreli herkese eşit mesafede yaklaştıklarını, tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade ederek şunları ekledi, “Tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye, çalışmalarını takip etmeye özen gösteriyoruz. Bunun yanında İzmir Buluşmaları etkinlikleriyle STK ve odalarla bir araya gelmeye çalıştık. Ancak yaşadığımız pandemi, deprem ve yangın gibi olaylar bazı çalışmalarımızı yavaşlattı”

İzmir’in sosyal ve kültürel yaşam alanlarında ön planda olduğunu vurgulayan Başkan Sürekli, kentin medya alanında da ön planda olması gerektiğini ekledi. Kerem Ali Sürekli şu ifadeleri kullandı;

“İzmir basını okuyucusuna güven veriyor. Sorunların çözümü için sonuç üretmeye fayda sağlıyor”

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ise;

“Bütün sorunları çözemeyiz, ancak sorunların çözümüne hizmet edecek doğru modeller oluşturabiliriz” ifadelerini kullandı.