Haber/ Özge GÜNERKEN
Büyükşehir’de tedavi altına alınan köpeğin yaban domuzu veya başka bir vahşi hayvan tarafından saldırıya uğradığı belirlenmişti. Köpeğin ilk hali görenlerin yüreğini sızlatıyor; bu halde hayatta kalabilmiş olması bile herkesi şaşırtıyordu. Nazlı adı verilen sevgi dolu dişi köpek, iyi bakım ve yaşama aşkıyla adeta mucizenin simgesi oldu.

HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder müjdeli haberi Facebook sayfasından şöyle duyurdu:

Büyükşehir seferber oldu

“Ocak ayında Gülgün Hamamcıoğlu Şopengazi Nebiha Deprem Bakımevi’ne giderken orman yolunda rastlayıp korumaya almıştı. Şansa o gün İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürümüz Hande Özyoğurtçu Gültekin ile birlikte bakımevine ziyarete gelmiştik. Veteriner Müdürümüz giderken canı da alarak hemen tedavisine başladılar. Bizler de köpeğin durumunu takip edip, sık sık ziyaret ettik. Geçen hafta sonunda iyileştiği haberi geldi. Bir mucize oldu. Bu canın hayata bağlılığı ve veteriner hekimlerimizin de becerisi onu sağlığına kavuşturdu. Teşekkürler İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü; tüm veteriner hekimlerimizin emeklerine sağlık.”

Şimdi bir de yuvası olsa

Esin Önder hayatta ikinci şansını yakalayan bu köpeğe şimdi ömürlük bir yuva aradıklarını da belirterek şu çağrıyı yaptı:

“Yerinde duramayacak kadar canlı, sevgi dolu. Yaşadığı bunca şeyden sonra yuvayı hak etmedi mi? Ona ömür boyunca sevileceği, güzelce bakılacağı bir yuva arıyoruz. İlgilenenler 0532 294 92 08 no’lu telefondan iletişime geçebilirler.”