Olay, dün akşam saatlerinde Konak ilçesinde meydana geldi. ESHOT 502 Numaralı Cengizhan-Halkapınar Metro güzergahında görevli otobüs şoförü ile taksi sürücüsü K.K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Durumu fark eden M.G., iki sürücüyü ayırmak istedi. Otobüs şoförü ile tartışmayı bırakan taksici K.K., bu kez M.G. ile kavga etmeye başladı. Kavga sırasında K.K., yanındaki bıçakla M.G.'yi bacağından yaraladı. O anlar, otobüsteki yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Bu arada M.G.'nin kendi imkanları ile hastaneye gittiği belirtildi. Gözaltına alınan K.K.’nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Kavgayı ayırmak istedi; bıçaklandı
İzmir'de otobüs şoförüyle kavga eden taksici K.K., kendilerini ayırmak isteyen M.G.’yi bıçakla yaraladı. O anlar, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

YORUM EKLE
1
Bu hafta 9 film vizyonda
2
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli...
3
Çevre Mühendisleri: Mesleğimiz ağır saldırı...
4
Pınar Karşıyaka telafi peşinde
5
TFF'ye yeni başkan adayı iddiası
6
Tereyağı ihracatına kısıtlama geliyor
7
İzmir’in en uzun tünelinin yapımına başlanıyor
8
Ukrayna'da 22 gemimiz bekliyor
9
Maraton İzmir için trafik ve ulaşım önlemleri...
10
Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu sporla başladı!
SON DAKİKA HABERLERİ
E-Bültene Abone Ol