İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait ESHOT Genel Müdürlüğü'nde örgütlü KESK'e bağlı Tüm Bel Sen İzmir 1 Nolu Şube, Birleşik Kamu İş'e bağlı Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şube ve Memur Sen'e bağlı Bem Bir Sen İzmir Şubesi üyeleri, işyerinde yaşadıkları sorunlarla ilgili ortak basın açıklaması yaptı.

Haber / Mustafa OĞUZ

Emekçileri yönetimin aldığı kararların faturasının kendilerine çıkarıldığını belirterek çalışanları hiçe sayan keyfi uygulamalara son verilmesini istedi.

ÇALIŞANA ÇAY YOK

Gediz'deki Eshot Genel Müdürlüğü girişinde yapılan açıklamada 'Mobbinge Hayır', 'Çayıma Dokunma' ve 'Maktu Mesaimi İstiyorum' dövizleri açıldı. Basın metnini okuyan ESHOT Tüm Yerel Sen İş yeri Baş Temsilcisi Ayhan Bahçeci, ESHOT çalışanlarının uzun süredir giderek katlanan bir dizi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirterek son olarak çay ocaklarının ve kafeteryalarının kapatıldığını hatırlattı. Çay gibi en basit ihtiyaçlarını bile el yakar fiyatlarla almaya başladıklarını da dile getiren Bahçeci "Kendilerine reva gördükleri çay ocağını personelinden sakınan idare yönetiminden rahatsızlık duyuyoruz. Çay ocaklarımızı geri istiyoruz. ESHOT idaresinin aldığı kararların faturasının emekçilerin ödemesine itirazımız var" dedi. İşçiler sorunlar çözülene kadar seslerini duyaracaklarını belirtti.