Bornova’da Ocak ayında doğan Çocuk Kulübü üyelerinin doğum günü hep birlikte kutlandı. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen doğum günü partisine Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katılarak çocuklarla birlikte pasta kesti.

Üye sayısı dört ayda 4 bine ulaşan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü, Ocak ayında doğan çocukları onlara özel olarak düzenlenen doğum günü partisinde buluşturdu. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen doğum günü partisine Ocak ayında doğan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri katıldı. 7-14 yaş arasındaki çocukların tiyatrodan sinemaya, spordan sanata çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü, doğum günü partisinde de çocuklar için her şeyi düşündü.

Pembe panter ile küçük deniz kaplumbağası kılığına giren gençler müzik eşliğinde çocuklarla birlikte dans etti. Yüz boyama ile eğlenceli vakti geçiren çocuklar doğum günü pastasını da Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte kesti. Doğum gününe katılan 87 çocuğa çeşitli hediyeler verildi. Çocuklar aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiler.

Çocuk Dünyası ve Çocuk Köyü gibi Türkiye’ye örnek olacak projeleri kısa süre içerisinde hayata geçireceklerini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Olgun Atila, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Geleceğe yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışırken, Çocuk Kulübümüz aracılığıyla miniklerimizin keyifle zaman geçirmeleri için aynı zamanda eğitici de olan çeşitli aktiviteler düzenliyoruz” diye konuştu.