Türk sporuna büyük katkılarda bulunan, sporcu sağlığı konusunda Türkiye'nin önde gelen hekimlerinden Karşıyaka camiasının sevilen ismi Op. Dr. Bülent Zeren vefat etti. Zeren’e yaklaşık 1.5 yıl önce mide kanseri teşhisi konulmuş ve tedavisine başlanmıştı. Mide kanseri nedeniyle tedavi gören ve son dönemde aşırı kilo kaybı yaşayan Doktor Bülent Zeren, tedavi süreci sonrası mesleğine dönerek sporcu sakatlıklarında gerçekleştirdiği ameliyatlara devam etmeye başlamıştı. Uzun süredir hastalıkla mücadele eden Zeren, üç gün önce fenalaşarak kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.

 Bülen Zeren için Pazartesi günü saat: 11.00'de KSK Yelken Tesisleri'nde tören düzenlenecek. Daha sonra Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zeren son yolculuğuna uğurlanacak. 

Karşıyaka'dan mesaj

Bülen Zeren'in vefatının ardından Karşıyaka Kulübü resmi bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Bülent Zeren'i Kaybetmenin Üzüntüsünü Yaşıyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü üzerinde büyük emeği bulunan, camiamızın saygın isimlerinden ve sporcu sağlığı konusunda ülkemizin önde gelen cerrahlarından biri olan Dr. Bülent Zeren'in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Bülent Zeren’e Allah’tan rahmet, sevenleri ve yakınları başta olmak üzere camiamıza başsağlığı diliyoruz."