Türkiye'de iç turizmin gözdesi turistik ilçelerin belediyeleri sosyal medya hesaplarında ve ilçeye astıkları tabelalarla halkı 24 Temmuz'da oy vermeye yönlendiriyor.
Oldukça esprili şekilde görseller ve yazılar hazırlayan belediyeler resmi Twitter ve Instagram hesaplarında birbirlerini de etiketleyerek kampanyaya destek olmaları için çağrıda bulunuyor.
Aralarında Çeşme, Marmaris, Bodrum, Bozcaada, Datça ve Konyaaltı Belediyeleri'nin de yer aldığı 24 Haziran'da oy ver kampanyasının birbirinden ilginç paylaşımları ve tabelaları...

Bodrum Belediyesi


"24 Haziran'da Bodrum'da boy vermeyin, sandıkta oy verin!"

Bozcaada Belediyesi




"İNCE bir fırtına bekleniyor...
24 Haziran'da; Bozcaada çevresinde İnce'den bir fırtına beklenmektedir. Hava tahminleri 25 Haziran sabahının, motorları maviliklere sürecek kadar sakin ve huzurlu olacağını göstermektedir. Misafirlerimizin tatil planlarını bu doğrultuda planlamaları rica olunur. Peki, biz 24 Haziran'da ne yapacağız diye soranlara tavsiyemiz; Geleceğiniz, çocuklarınız ve ülkemiz için, Oyunuzu mutlaka kullanın"

Çeşme Belediyesi




"KAPALIYIZ... Oy kullanmaya gittik, döneceğiz...
Geleceğimiz için herkesi 24 Haziran'da ikametgahında oy kullanmaya davet ediyor, sonra Çeşme'ye bekliyoruz."

Datça Belediyesi




"Dikkat! 24 Haziran'da bütün plajlarımızda bakım var! Ama 25'inde herkesi bekleriz ;)
İyisi mi siz bu yıl oyunuzu yerinizde kullanıp öyle gelin Datçamıza.
Biz en güzel anılarla geri dönmeniz için buradayız..."

Konyaaltı Belediyesi




"Asıl tatil 25 Haziran'da başlayacak! Önce oy, sonra tatil"

Kuşadası Belediyesi




"50 yıldır olduğu gibi bu bayram tatilinde de sisleri Kuşadası'nda ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ancak 24 Haziran'da vatandaşlık görevinizi yerine getirerek ülkemizin geleceğine sahip çıkmak üzere oylarını seçmen kaydınızın bulunduğu yerlerde kullanma konusunda gereken hassasiyeti göstereceğinize eminiz."

Marmaris Belediyesi




"Haydi Artık Herkes Evine
Değerli Marmaris dostları, sevgili konuklarımız. Tatiliniz için cennet Marmaris'i tercih etmenizden dolayı onur duyuyoruz. Marmaris'e yine gelin, her zaman gelin.
Ancak geleceğimiz için, demokrasimiz için lütfen 24 Haziran'da sağ salim evlerinizde olun, oylarınızı kullanın."