Market çalışma saatleri, Kurban Bayramı'nın başlaması sebebiyle merak ediliyor. Geçen seneki bayramlarda kısıtlamalar yaşanırken; BİM, ŞOK, A101 marketlerin çalışma durumu değişiklik gösteriyordu. 

Bilindiği üzere birçok kamu kurum ve kuruluşunun yanı sıra özel sektörde işyerleri resmi tatillerde kapalı oluyor. Toplamda 4,5 gün sürecek olan bayram dolasıyla da, yurttaşlar 'Bayramda marketler açık mı' sorusuna yanıt arıyor.

Peki Bayramda BİM, ŞOK, Migros, A101 marketler açık mı, kaça kadar açık? Kurban Bayramı'nda marketler saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?

Bayramda zincir marketlerin açılış kapanış saatleri şubeden şubeye değişse de, Kurban Bayramı boyunca açık olacak marketleri sizin için derledik.

BİM BAYRAMDA AÇIK MI, HANGİ GÜNLER AÇIK?

BİM market Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü kapalı olacak. Bayramın üçüncü ve dördüncü günü BİM marketler yine aynı saatlerinde hizmet verecekler.

A101 BAYRAMDA AÇIK MI, HANGİ GÜNLER AÇIK?

A101 market Kurban Bayramı'nın birinci kapalı olacak ancak bölgesel değişiklikler söz konusu olabilir. A101 bayramın ikinci günü ise saat 11:00'dan sonra hizmet vermeye başlayacak.

ŞOK BAYRAMDA AÇIK MI, HANGİ GÜNLER AÇIK?

ŞOK marketler Kurban Bayramı boyunca açık olacak ve hizmet verecekler.

BAYRAMDA MARKETLER AÇIK MI, KAÇA KADAR AÇIK?

Bayramda marketler açık olacak. BİM, ŞOK, Migros, A101 marketlerin çalışma saatleri şubeden şubeye değişiklik gösteriyor.

Normal düzende marketler şu şekilde çalışıyor;

BİM açılış kapanış saatleri: 09:00-21:00

ŞOK çalışma saatleri: 09:00 - 21:00

A101 çalışma saatleri: 09.00 - 21:00.

Ancak zincir marketlerin açılış kapanış saatleri şubeden şubeye değişebilir.

KURBAN BAYRAMI'NDA MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR VE KAÇTA KAPANIYOR?

Marketler, Kurban Bayramı tatili boyunca hizmet vermeye devam edecek. Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, bayramın 1. günü marketlerin öğle saatlerinde açılması bekleniyor.