Hayat sürprizlerle dolu. Ne zaman ne olacağı başımıza ne geleceği hiçbir zaman belli olmuyor. İngilizlerin The Sun gazetesinde yayınlanan bir haber birçok insanın ilgisini çekti. Sizin için derlediğimiz haberde Amsterdam'da tanıştığı evsiz adama aşık olup sonrasında evlenen ve ikiz çocuk doğuran 41 yaşındaki İsveçli Emmy Abrahamson'un ilginç hikayesini okuyacaksınız.

Emmy Abrahamson'un 2006 yılında yaptığı Amsterdam gezisi sırasında Vic Kocula adındaki yabancı ona yanaştı. Emmy, adamın kahverengi gözlerine hayran kaldı. Onun sokakta yattığını saçlarından ve kıyafetlerinden anlamış. Ancak ikili sohbet etmeye başlayınca aralarındaki kimyayı fark etmişler.

 



Öyle bir kimya ki, 10 dakikalık sohbetten sonra bir sonraki randevu için anlaşmışlar. O zamanlar yaşadığı şehir Viyana'ya geri dönmek zorunda olan Emmy, Vic'ten bir daha haber alamayacağını düşünmüş. Aradan geçen 3 hafta sonra Vic'ten bir telefon gelmiş. Meğer Vic, Emmy'i bulmak için Avusturya'nın yolunu tutmuş. 10 yıl sonra, çift şu an evli ve 6 yaşında ikizleri var: Desta ve Til.

Emmy, "Evsiz olduğunu anında anladım. Çünkü çok kirliydi, özellikle elleri ve tırnakları. Elinde bir evrak çantası vardı, yalnızca deli insanlar evrak çantası taşır sanırdım. Sonrasında öğrendim ki, bu çantada uyku tulumunu ve bira kutularını saklıyormuş" dedi.

Emmy sözlerine şöyle devam etti: "Sohbet etmeye başladık ve dünyanın en güzel kahverengi gözlerine sahip olduğunu düşündüm, anında beni güldürmeyi başardı."

Çift peri masalı gibi bir kale düğünü yaptı. Vic hayatını tekrar rayına soktu ve şimdi elektrik mühendisi olmak için yeniden eğitim alıyor. Desta ve Til'e nasıl tanıştıklarını da anlattılar. Ancak çift çocuklarının bu hikayeyi tam kavradığını düşünmüyor. "Onlara yaşanan her şeyi anlattık" diyen Vic, "Bence olayın sosyal yönünü çok fazla kavrayamadılar. Yalnızca babalarının zamanında çalılarda yaşamasının komik olduğunu düşünüyorlar" dedi.

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/fabulous/5461260/woman-fell-in-love-with-an-alcoholic-homeless-man-she-met-on-the-street-and-now-theyre-married-with-twins/