Geçtiğimiz Cuma akşamı gazetemizin sergiliğinde okurlarıyla buluşan usta yazar Yaşar Aksoy, son dönemde yoğun ilgi gören “Hasan Tahsin: Yürekler Selanik” ve Heyamola Yayınları'nın İzmirim serisinden çıkan “Soğukkuyu-Bahariye” kitaplarını okurları için imzaladı. Yoğun ilgi gören Aksoy, okurlarının Hasan Tahsin ve İzmir üzerine sorularını da cevapladı.

Türenç'e büyük ilgi

İmza günlerinin ikinci konuğu duayen gazeteci Tufan Türenç oldu. Türenç, “Aynadaki Yüzler” ve “Babıali'nin Öteki Yüzü” kitaplarını imzalarken okurların ilgisi büyük oldu. Türk medyası tarihinin önemli bir bölümüne tanıklık eden usta gazeteci medyanın bugün bulunduğu durumu değerlendirdi. İmza ve söyleşi etkinliğimizde dün akşam ise gazeteci Gökmen Ulu okurlarıyla buluştu. Sözcü Gazetesi'nin cesur muhabiri, gazetecilik mesleği hakkında gençlerin sorularını cevapladı. Sözcü Gazetesi ve kendisi için devam eden dava hakkında bilgilendirme yaptı.

Dündar imzalıyor

Gazetemizin düzenlediği imza günleri fuar boyunca devam ederken sergiliğimizde bu akşam duayen araştırmacı gazeteci Uğur Dündar okurlarıyla buluşacak. 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu gecesinde Türk halkının en güvendiği gazeteci olarak ön plana çıkan araştırmacı gazeteci Uğur Dündar son kitabını İzmirliler için imzalayacak. İzmir Fuarı TARKEM Kemeraltı Sokağı'nda bulunan 9 Eylül Gazetesi Sergiliği'nde etkinlik saat 20.00'de başlayacak.