Korona vakalarının görüldüğü bazı yerleşim yerlerinde hıfzıssıhha kurulları yeni karantina kararları aldı. Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Taban köyünde korona virüsü salgınında artış yaşanması üzerine, köyde 14 gün süreyle karantina uygulanmasına karar verildi. Bunun üzerine jandarma ekiplerince köyün girişlerinde önlem alındı.

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde ise Cücün Mahallesi'nde vaka sayısı arttı. Sosyal izolasyon sağlamak için karantina uygulanmasını kararlaştırdı. Karantina nedeniyle mahalleye giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinin Samandöken Mahallesi'nde de 11 kişinin Covid-19 testleri pozitif çıktı. Temaslı kişi sayısı artması üzerine Nizip İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla mahallede 14 gün karantina uygulaması başlatıldı.

Osmaniye'de ise bir köy ve bir sokakta karantina uygulaması başlatıldı. Buna göre, valilikten yapılan yazılı açıklamada, merkeze bağlı Issızca köyü ile Gebeli Mahallesi 3548 Sokak'ta pozitif ve temaslı kişiler olduğunun tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca söz konusu köy ve sokakta karantina uygulaması başlatılmasına karar verildiği ifade edildi.