Tugay: "Çöp konusu dünyanın en modern şehrinde ne yapılıyorsa o şekilde çözülecek"
Tugay: "Çöp konusu dünyanın en modern şehrinde ne yapılıyorsa o şekilde çözülecek"
İçeriği Görüntüle

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 1989-1999 yılları arasında Foça Belediye Başkanlığı görevini iki dönem yürüten ve ilçede derin izler bırakan merhum Nihat Dirim’in yaşamını yitiren oğlu Kerem Dirim’in cenaze törenine katıldı. Genç yaşta yaşama veda eden Kerem Dirim’in vedası, Foça’da büyük üzüntü yarattı.

Foça’da hüzün ve vefa bir aradaydı

38 yaşında hayatını kaybeden Kerem Dirim, bugün Foça’daki Fatih Camii'nde kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törende, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, önceki dönem belediye başkanları Gökhan Demirağ ve Fatih Gürbüz, çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi, meclis üyeleri ve vatandaşlar hazır bulundu. Taziye için cami avlusuna gelen kalabalık, Dirim ailesinin acısını paylaştı.

04.08.2025 475Accd3 Ba16 43D8 9729 C73D62E49B1B

Törene katılan Başkan Cemil Tugay, cenaze namazı öncesi Dirim ailesine başsağlığı diledi, cami avlusunda kısa süre sohbet ettiği aile bireylerine destek oldu. Tugay’ın bu davranışı, merhum Nihat Dirim’e duyulan saygının bir tezahürü olarak yorumlandı.

Kerem Dirim’in yakınları ve ailesi cenaze boyunca güçlükle ayakta durdu. Merhumun annesi ve yakın akrabaları taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Cenaze namazının ardından Foça Yeni Mezarlığı'na götürülen Kerem Dirim, dualar eşliğinde toprağa verildi.

Kaynak: Haber Bülteni