Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Ekrem Gülcemal, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

İESOB genel kurulunda yeniden güven tazeleyen Mutlu’yu kutlayan Gülcemal, "Hem Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri nedeniyle hem de her sene hafta etkinliklerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen esnaf teşkilatının başkanı Zekeriya Mutlu’yu tebrik etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Sosyal Güvenlik Haftası’nda yaptığımız etkinliklerle SGK’nın son yıllarda ulaştığı noktayı kamuoyuna aktarmaya çalışıyoruz. İzmir’de yaptığımız çalışmalarda Birliğin öncülüğünde esnaf teşkilatından büyük destek görüyoruz. Buraya gelirken de kendi evimize geliyoruz diye düşünüyoruz. Bu destekler ve yakın ilgi için Başkan Mutlu’nun şahsında esnaf teşkilatına teşekkür ederiz" diye konuştu.

SGK’nın son dönemdeki başarılı çalışmalarına dikkat çeken İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, "Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan hizmet alan kesim olarak çalışmalarınızdan memnunuz. SGK dünyadaki değişime paralel olarak kendini yenilemeyi bildi. Eskiden sabahtan akşama kadar bitmeyen işler şimdi bir kahve içimi süresince tamamlanabiliyor. Olumlu değişimi görüyor, elimizden gelen desteği veriyoruz. Son günlerde Meclisten geçen destekler paketinde de SGK’na ilişkin üyelerimizi rahatlatacak düzenlemeler de var. Bundan sonra da el birliği ile daha iyiyi yakalamak için çalışacağız" dedi.

İESOB’DEN DESTEK


İESOB bu yıl da SGK Haftası etkinliklerine tam destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başlayan hafta etkinliklerinde esnaf teşkilatı, SGK yetkililerini yalnız bırakmadı. Törene İESOB Başkan Vekili İbrahim Bayram ve çok sayıda oda başkanı katıldı. Tören öncesi ve sonrasında ise İESOB katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu. Sabahın erken saatinde düzenlenen tören için İzmir Birliği’nin organizasyonu ile meydanda kahvaltılık dağıtıldı, katılımcılara karanfil verildi.