Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Osmanlı Konutları ve Mena Life Sitelerindeki 12 adet daire ve Villa Kent Konutlarındaki 5 adet Dubleks Meskenin satış ihalesi, 15 Eylül 2021 tarihinde Bor Belediyesi İhale Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Konutlar şehir merkezine, hastanelere, otobüs duraklarına ve şehirlerarası otobüs terminaline yakın konumda bulunmaktadır.

"İhaleye katılacak isteklilerin; 
Kanuni İkametgâh ve Tebligat Adreslerini, Vergi veya T.C. Kimlik Numaralarını bildirir belgelerini, Noter Tasdikli İmza Sirkülerini, Tüzel veya Gerçek Kişi adına ihaleye gireceklerden Noter Tasdikli Vekâletnameyi, Bor Belediyesinden İhale Dokümanı satın aldığına dair Makbuzu,  Bor Belediyesine Borcu Olmadığına Dair Belgeyi ve Bor Belediyesi Hesabına Geçici Teminatın yatırıldığına dair Teminat Makbuzu ile müracaat etmeleri gerekmektedir.
İhaleye şirket adına katılacak istekliler için ek;
İhalenin yapıldığı yıl içinde, şirketin bağlı olduğu Sanayi ve Ticaret Odasından alınacak şirket faaliyetlerinin gösterir belgeyi, şirket temsilcisi adına alınmış noter tasdikli vekâletname, yetki belgesi, ticaret sicil gazetesi ve imza sirküleri ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir."       

Detaylı bilgi için tıklayınız.