Zülfü Livaneli'nin de dediği gibi, Burhan Şeşen bu kitapta müzikten farklı bir yolculuğa çıkıyor ve sanatının farklı disiplinlerde de kendini kanıtlayabileceğini gösteriyor. Elleri dert görmesin, diyor Livaneli.

Ahmet Ümit ise, Burhan Şeşen'in sadece bir sanatçı değil, aynı zamanda bir yurttaş olarak da kendini ifade ettiğini görüyoruz. Toplumu, insanları ve kendi yaşamını anlatırken, okuru ülkesinin durumu üzerine düşünmeye çağırıyor, umudu ise her satırında hissettiriyor diyor Ahmet Ümit.

Faruk Duman bu kitabın toplumsal kültür için bir tanıklık olduğunu vurguluyor. Burhan Şeşen'in, sanatçı sorumluluğunu üstlenerek giriştiği toplumsal mücadelenin bu kitapta daha net bir şekilde görülebildiğini ifade ediyor.

Sanatçı Destek Fonu'na başvurular uzatıldı Sanatçı Destek Fonu'na başvurular uzatıldı

Burhan Şeşen, oğlu Serhan ve kızı Dilhan'a armağan ettiği bu eserde, müziğin ardından notaların yerine harflerle derdini anlatmanın mutluluğunu yaşıyor. Okuma serüveninin başladığı mahalle kütüphanesinden bu günlere uzanan yolculuğunu, okuyucularıyla paylaşıyor ve onlara içten bir "merhaba" diyor.

"nesini söyleyim", Birgün Gazetesi'ndeki yazılarından yola çıkarak hayalini kurduğu bir kitap olmuş. Burhan Şeşen'in duygusal yolculuğuna, müziğinden sonra kaleminin de eşlik ettiği bu eseri keşfetmeye hazır mısınız? "Nesini Söyleyim", "Biz Kitap" yayınevinden çıktı ve sizi derin düşüncelere ve duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ