Bodrum FK, 1’inci Lig’in lideri olarak Süper Lig’e yükselme mücadelesi verirken, insanlık dramına duyarsız kalmadı. Kulüp, İsrail saldırıları nedeniyle zor durumda olan Gazze’deki çocuklar için özel bir adım attı.

Kulüp, ligin 9’uncu hafta mücadelesinde sahasında Hatayspor ile oynayacağı maçın tüm bilet gelirlerini bağışlayacağını duyurdu. Pazar günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşma, hem sportif mücadele hem de sosyal sorumluluk örneği olarak dikkat çekiyor.

Anadolu Efes, EuroLeague’de ikinci galibiyet peşinde: İşte Hapoel Tel Aviv maçı detayları
Anadolu Efes, EuroLeague’de ikinci galibiyet peşinde: İşte Hapoel Tel Aviv maçı detayları
İçeriği Görüntüle

Sosyal medyadan anlamlı mesaj

Bodrum FK, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Çocukların ellerinde oyuncak olmalı, savaşın izleri değil! 5 Ekim Pazar günü evimizde oynayacağımız Hatayspor karşılaşmasının tüm bilet gelirlerini Gazze’ye bağışlıyoruz. Yeşil-beyaz tribünlerde yükselen destek, Gazze’deki çocuklara umut olsun.

Kaynak: haber merkezi