Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; 2 adet konaklama yeri ve kamping alanı, mesken, 3 adet büro ve yurt binası, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesine göre açık teklif usulüyle kiraya verilecek.

İhale 1 Şubat 2022 tarihinde Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Yıldırım Mahallesi, Yıldırım Caddesi, Naciye Hanım Sokağı, No: 4 adresindeki Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında yapılacak.

İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENİLEN BELGELER;

a) Gerçek kişiler için; T.C. Vatandaşlık numarasını içeren herhangi bir resmi belge (pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı sureti), adres beyanı (ikametgah belgesi), yer gördü belgesi, geçici ve ek teminat makbuzu ile ihale dokümanının satın alındığına dair makbuz.
b) Tüzel kişiler için;
• Kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkar odasından veya ilgili meslek odasından ihale ilanının yapıldığı yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, imza sirküleri /imza beyannamesi,ticaret sicil gazetesi/ yetki belgesi, faaliyet belgesi,adres beyanı, yer gördü belgesi, geçici ve ek teminat makbuzu ile ihale dokümanının satın alındığına dair makbuz.
• STK (Vakıf, Dernek, Koop. vb.) olması halinde; yönetim kurulu kararı, faaliyet belgesi, yetki belgesi, adres beyanı, yer gördü belgesi, geçici ve ek teminat makbuzu ile ihale dokümanının satın alındığına dair makbuz.
(Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.)

Detaylı bilgi için tıklayınız.