Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; İhale, Üsküdar Belediye Encümen Salonu’nda 6 Ocak 2022 tarihinde Perşembe günü saat 10.30’da Üsküdar Belediye Encümeni’nce yapılacak. Kiralama genel şartnamesi Üsküdar Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden görülebilir ve 500 TL ücret karşılığında satın alınabilir.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler

a) İstekliler söz konusu taşınmazın kiralama ihalesine katılabilmek için yıllık muhammen kira bedelinin en az % 3’ü (yüzde üç) nispetinde geçici teminat bedelini yatırdığına dair makbuz veya geçici teminat mektubunu ibraz edecektir.

b) İhaleye iştirak edecekler bedeli karşılığında şartname satın almak zorundadır.

c) Gerçek kişiler için Nüfus Cüzdanı sureti ve İkametgah Belgesi,

d) T.C. vatandaşı olması,

e) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge, kayıtlı olduğu Vergi Dairesi ve numarasını gösterir Vergi Levhası ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri.

Detaylı bilgi için tıklayınız.