19-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşen etkinliğin ilk gününde düzenlenen müzayedede, seçkin bağışçılardan gelen özel ürünler satışa sunuldu. Gelirlerin tamamı, KİTVAK’ın onkoloji hastaları için yürüttüğü projelere aktarıldı. Gecenin en anlamlı anı ise minik bağışçı Hayat Cansuyu’nun sahnedeki davranışıyla yaşandı. Kanser hastası çocuklar için stant açarak gelirini bağışlayan Hayat, müzayedede büyük bir zarafet örneği göstererek aldığı kıyafeti rakibine hediye etti. Salondaki herkes bu duyarlı hareketi uzun süre ayakta alkışladı.

Whatsapp Image 2025 09 25 At 15.17.48 (3)

Sanat ve iyiliğin buluşması

Etkinliğin ikinci günü, bağışlanan ürünlerin Agora AVM ziyaretçilerine sunulmasıyla devam etti. Gün boyu yapılan satışlardan elde edilen gelir yine KİTVAK projelerine yönlendirildi. Etkinlik boyunca piyano ve trio dinletileri, ziyaretçilere sanatla iç içe keyifli anlar yaşattı.

Katkı sağlayan isimler arasında Başak Cankeş, Berna Cabbaroğlu, Canan Özen, Dilek Ahmetoğlu, Gürol Akalın, Hande Cezzar Akalın, Nilgün Altay, Oya Zengin, Yeşim Mançe, Zeynep Öztüre gibi birçok değerli bağışçı yer aldı.

Whatsapp Image 2025 09 25 At 15.17.48 (2)

Göztepe gurbet yolculuğuna çıkıyor: 4 maçın 3’ü deplasmanda
Göztepe gurbet yolculuğuna çıkıyor: 4 maçın 3’ü deplasmanda
İçeriği Görüntüle

“Sosyal sorumluluk bizim önceliğimiz”

Odak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi İrem Oral, Agora AVM olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman önem verdiklerini belirterek, “KİTVAK gibi topluma değer katan bir vakıfla iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Hayat’ın samimiyeti hepimizi duygulandırdı” dedi.

Whatsapp Image 2025 09 25 At 15.17.48

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren ise bu buluşmayı “yalnızca bir bağış etkinliği değil, yürekten gelen bir dayanışmanın örneği” olarak nitelendirdi. Ulueren, küçük bağışçı Hayat’ın zarafetinin hafızalarda iz bıraktığını vurguladı.

Kaynak: haber merkezi