Pop müziğin kraliçesi Jennifer Lopez, 56 yaşına girerken yine gündem oldu ama bu kez sahnedeki performansıyla değil, gençlik sırlarıyla... Kaliforniya’daki lüks malikanesinden yaptığı bir Instagram videosunda Lopez, yıllardır formunu ve ışıltısını nasıl koruduğunu tüm açıklığıyla paylaştı.
Düzenli bir cilt bakım rutini uyguladığını söyleyen Lopez’in tüm kullandığı ürünler kendi markası olan JLo Beauty çatısı altında toplanıyor. Üstelik başlangıç seti sadece 60 dolara satışta. Yani Hollywood yıldızlarının güzellik sırları artık yalnızca kırmızı halıya ait değil, erişilebilir bir hale geliyor.
JLo, “Cildiniz her gün sizinle, ona yatırım yapmak en mantıklısı” diyerek takipçilerine sağlıklı ve bilinçli bakım çağrısı yaptı. Ürünlerinin bilimsel testlerden geçtiğini vurgulayan Lopez, “Kaşmir gibi hissettirmesini istedik ama aynı zamanda işe yaraması gerekiyordu,” diyerek ürünlerinin hem duyusal hem de klinik anlamda iddialı olduğunu söyledi.
Takipçilerinden gelen “Gerçekten işe yarıyor mu?” sorusuna ise gülümseyerek şu cevabı verdi:
“Ne sandın? Şaka olsun diye mi yaptım bu markayı?”
Lopez, annesi ve büyükannesinden ilham alarak ürünlerinde zeytinyağı temelli “Zeytin Kompleksi” kullandıklarını da belirtti. “Bizim evde zeytinyağı her şeye sürülürdü. Saça, cilde, hatta ekmeğe... Ama ben mayoneze kadar gitmedim,” diyerek geleneksel tariflere de selam gönderdi.
Doğum günü Türkiye’de, lüks bir mağara süitte kutlandı
Lopez, 56. yaşını kutlamak için Türkiye’yi seçti ve Antalya’daki Regnum Carya’da düzenlenen konseriyle unutulmaz bir geceye imza attı. Avrupa turnesinin önemli duraklarından biri olan Antalya konserinin ardından, Lopez özel olarak hazırlanan “mağara süit”te konakladı.
Regnum Carya’nın yeni bölümü The Crown’da yer alan bu özel alan, doğal taşlardan oyulmuş duvarları, spa tarzı banyosu ve doğayla iç içe lüks konseptiyle dikkat çekiyor. Ancak asıl göz kamaştıran detaylar Crown Villa’da saklıydı:
-
3.500 metrekarelik alan,
-
8 yatak odası,
-
8 banyo,
-
sinema salonu,
-
spa merkezi,
-
özel asansör,
-
ve sadece Lopez için görevlendirilmiş temizlik ve hizmet ekibi...
Lopez, özel plaj, beyaz kumlar ve denize sıfır yüzme havuzu gibi detaylarla donatılmış bu villada adeta rüya gibi bir kutlama yaşadı. Otel yetkilileri, daha önceki ziyaretlerinde Lopez’in Türk kahvesine olan hayranlığını da dile getirdi.
8 Temmuz’da İspanya’da başlayan “Up All Night” Avrupa turnesinin Türkiye ayağında “Let’s Get Loud”, “On The Floor” ve “Ain’t Your Mama” gibi hit parçaları seslendiren yıldız, sahne enerjisiyle Antalya’yı salladı.