21.069.385 TL'ye Muğla Bodrum'da tarla mahkeme kararıyla satılıktır.

Ortaklığın giderilmesi kararından dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/43 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : MUĞLA ili, BODRUM ilçesi, ORTAKENT mahallesi, ÇAKMAKLI mevkii, 353 ADA, 33 PARSEL sayılı TARLA vasıflı taşınmaz.
Önemli Özellikleri Satışa konu taşınmaz, 353 ada 33 ve 34 parseller birbirine sınırdaş, Ortakent Mahallesi yerleşkesinin güneyinde, Mahallenin doğu tarafında yer alan tepenin yamaçlarında yer almakta, doğudan batıya yaklaşık %8-10 eğimli, zemin yer yer taşlık kayalık durumda, toprak derinliği çok az, parsellerin zemini maki türü çalılıklarla kaplı durumdadır. Parseller üzerinde uzun yıllardır tarım yapılmadığı ve parsellerin hali hazırdaki mevcut durumları itibarıyla üzerlerinde tarım yapılmasının mümkün olmadığı anlaşılmaktadır. Taşınmazlar arasında ve çevrelerinde herhangi bir fiziki sınır yapı elemanı bulunmamaktadır. Muğla İli, Bodrum İlçesi, Ortakent Mahallesi, 353 ada 33 ve 34 parseller, uygulama imar planı dışında, herhangi bir altyapı ve belediye hizmetlerinden yararlanmamakta, etrafında yapılaşma bulunmamakta, her hangi bir yola cephesi olmayıp araçla taşınmaza ulaşma imkanı bulunmamaktadır. Taşınmazın yaklaşık 250 metre kadar yanına aşırı eğimli ve bozuk toprak yol ile araçla yaklaşılarak daha sonra yürüyerek ve aradaki dereyi de bir şekilde geçmek şartıyla parsellere ulaşılabilmektedir. Taşınmazlar kuş uçumu olarak Ortakent Mahalle merkezine yaklaşık 1,5 km, Bodrum Merkeze yaklaşık 7 km, denize yaklaşık 1 km, Bodrum Milas Havalimanına yaklaşık 35 km mesafededir. Taşınmazlar deniz görmemektedirler.

detaylı bilgi için

Kaynak: İLAN.GOV.TR