Flört uygulamaları, giderek artan popülerliklerine rağmen kötü bir üne sahiptir.  Dezavantajı ise tüm bu uygulamalarda zamanınızı hangisine odaklamanız gerektiğini ve hangisinden kaçınmanız gerektiğini bilmenin zor olmasıdır. Bu paylaştığımız uygulamalar , sundukları deneyimler, benzersiz özellikleri ve her platformda bulmayı bekleyebileceğiniz insan havuzu da dahil olmak üzere, piyasadaki en iyi flört uygulamalarından bazılarının bir listesidir. Peki ne bekliyorsun? Bu en iyi tanışma siteleri veya uygulamalarına kaydolun, sohbete başlayın ve eşinizle tanışma şansınızı en üst düzeye çıkarın. 

Bumble

Bumble, ilk hamleyi yapmaktan korkmayan ve bir gün içinde yanıt alamadıkları takdirde eşleşmeyi kaybetmeyi dert etmeyen kadınlar içindir. Erkek 24 saat içinde mesaj atmazsa eşleşme sona erer.

Artıları:

Kadınların daha fazla kontrol sahibi olmasını sağlar
Arkadaşlarla tanışmayı kolaylaştıran Bumble kolay arayüz sunar
Kullanıcıların ilgi alanlarını ve flört hedeflerini belirtmelerine olanak tanır

Eksileri:

Eşleşme bir gün içinde sona eriyor
İlk hamleyi yalnızca kadın yapabilir, bu da daha utangaç olanların işini zorlaştırır

OkCupid

Son birkaç yıldaki değişiklikler OkCupid'i biraz daha Tinder'a benzetti (aynı şirkete aitler), daha çok kaydırmaya odaklandı ve bir kullanıcıya önce onunla eşleşmeden mesaj gönderme yeteneğini ortadan kaldırdı. Çevrimiçi randevular için yine de mesaj gönderebilirsiniz; ancak siz eşleşmediğiniz sürece mesaj alıcının gelen kutusunda görünmez. Ancak OkCupid, bu değişikliklerin insanların aldığı rahatsız edici mesajların ve sahte profillerin sayısının azaltılmasına yardımcı olduğunu ve bunun da değerli bir özellik olabileceğini belirtti. Ne yazık ki deneyimlerime göre OkCupid bir nevi flört hayalet kasabasına dönüştü.

Happn

Happn sizi yakınınızda bulunan kişilerle eşleştirir. Biriyle daha organik bir şekilde tanışmak isteyenler için harika bir konsept ve faydalı. Bununla birlikte, uygulamayı gerçekten kullanan kişilere göre  pek kullanışlı olmadığını söyleyebiliriz. Uygulama, çevrimiçi tanışma sitelerini kullanmak istemeyen ancak aynı zamanda gerçek hayatta insanlara yaklaşmak istemeyen kişiler için tasarlanmış gibi görünüyor.

Tinder

Tinder 2012'de piyasaya sürülmesinden bu yana uygulama, gündelik ilişkiler, gündelik sohbetler ve hatta uzun vadeli ilişkiler arayan kişiler için en iyi seçenek oldu. Tinder, çoğu insanın birlikte kullanmaya başladığı ilk flört uygulaması olduğunu söylesek abartmış olmayız ve kesinlikle çevrimiçi tanışma dünyasına girmenizi kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Bu, kitabın kapağına göre karar verme yaklaşımı gibi görünebilir, ancak ilk başta tüm flörtler böyle değil mi? Artık Tinder, profilinizi doğrulama seçeneğini de içeriyor ve uygulamadaki diğer kişilere meşruluğunuzu kanıtlamanıza yardımcı oluyor.

Artıları:

Kullanımı kolay
Maçların süresi dolmaz
İlgi alanlarınızı ekleyebilir ve Spotify'ınızı profilinize ekleyebilirsiniz


Eksileri:

En iyi potansiyel eşleşmelerinizin kilidini açmak için ödeme yapmanız gerekiyor
Kişiliğinizi göstermek o kadar kolay değil

Yeni bekarsanız veya tüm hayatınız boyunca bekarsanız, zamanınızı harcayacağınız en iyi flört uygulamasını seçerken ne istediğinize dair bir fikre sahip olmak önemlidir. Hepsini indirebilir ve sürekli olarak platformlar arasında geçiş yapabilirsiniz. ancak zamanınızı ve isterseniz paranızı bir veya iki uygulamaya  yatırmayı isteyip istemediğinizi de düşünün.

Kaynak: ÖZEL HABER