Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezinde ücretsiz verilen eğitimle lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, aileleri ve öğretmenler belediyenin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.


Ramazan Ayı boyunca Bereketli Ramazan Akşamları adıyla kentin farklı noktalarında iftar yemekleri düzenleyen Gaziemir Belediyesi, ücretsiz eğitim verdiği öğrencilere iftar düzenledi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezinde verilen eğitimle lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler ile aileleri ve öğretmenler iftarda bir araya geldi.


MÜZİKLİ ZİYAFET


Mümin Gençoğlu Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP İzmir 1. bölge milletvekili adayları Ednan Arslan, Kani Beko, Nilay Kökkılınç, Devrim Barış Çelik, Ezgi Deniz Urunga, Zekiye Seda Sönmez, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri katıldı. Yıl boyunca sınavlara hazırlanan öğrenciler ile onları sınavlara hazırlayan öğretmenler,  streslersini atmak için kendileri için hazırlanan bu özel iftar yemeğinde buluştular. Yemeğin ardından öğrencilerin bu stresli döneminde kafalarını dağıtmak için  sahne alan GAZİSEM öğrencilerinden oluşan müzik topluluğu müzik ziyafeti sundu.