Son Bergama turunda ziyaret ettiği Zeytindağlılara “Eksiklerinizi tamamlayıp 2 ay sonra yine geleceğim” diyen Başkan Kocaoğlu, verdiği sözü tuttu

Geçtiğimiz Kasım ayında Bergama’nın mahallelerini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen, muhtarların ve halkın taleplerini dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun rotası yine Bergama oldu. O günkü Zeytindağ ziyaretinde “Eksiklerinizi tamamlayıp 2 ay sonra yeniden geleceğim” sözü veren Başkan Kocaoğlu, yoğun programını bir kenara bırakıp verdiği süre dolmadan Zeytindağlılara güzel bir sürpriz yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Zeytindağ’a giderken yol güzergahında bulunan Aşağışakran ve Örlemiş köylerindeki asfalt çalışmalarını da yerinde gördü; işçilerle sohbet etti.
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da eşlik ettiği Zeytindağ ziyaretinde köy kahvesine girerek vatandaşlarla buluşan Başkan Aziz Kocaoğlu, mahalleye yaptıkları ve planlanan çalışmaları anlattı. Başkanı Kocaoğlu, “İki ay önce sizlerle bir araya geldiğimde öncelikli sorunları dinlemiş, notlar almış ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermiştim. Asfalt talebi vardı. Köy yolunun ve ova yollarının asfaltını büyük ölçüde bitirdik. Düğün salonu talebi vardı. Çevre yerleşimlerde olduğu gibi burada da çok amaçlı salon yapacağız. Sabah ve akşam saatlerinde okul saatlerine uyumlu otobüs seferi yapmak istiyoruz. Büyükşehir Yasası ile sınırlarımıza giren ilçelerde bunu yaptık. Bütünşehir Yasası ile hizmet verdiğimiz köy sa yısı 430'a çıktı. Yeni ilçelerimizin köylerinde de bu hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Kocaoğlu, içme suyu şebekelerinin yenileneceğini, paket içme suyu ve kanal arıtma tesisi yapılacağı bilgisini verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama’nın Aşağışakran, Örlemiş ve Zeytindağ mahallelerinde son iki aylık süre içerisinde asfaltları da yeniledi.