Karabağlar Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ayrıntılı bilgi veren Başkan Selvitopu, Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi, Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, Limontepe Semt Merkezi'nin tamamlandığını söyledi. Karabağlar'ın çok önemli bir ihtiyacına yanıt verecek Atatürk Gençlik Merkezi'nin temelinin yakında Uzundere'de atılacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte yaşama geçireceğimiz bu spor merkezi ilçemize değer katacak. Ayrıca yapımına başladığımız Tahsin Yazıcı Semt ve Kültür Merkezi, Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi projelerimiz de hızla ilerliyor” dedi.

Başkan Selvitopu ayrıca Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu Karabağlar'a davet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Selvitopu ziyarette, Karabağlar’daki mobilya ustalarının el işçiliğiyle yaptığı oyma tepsiyi Kılıçdaroğlu’na armağan etti.

Başkan Selvitopu daha sonra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Grup Başkanvekili Özgür Özel'i de ziyaret etti.