Buca’nın sokaklarında gece gündüz demeden hizmet verip, pırıl pırıl bir Buca yaratmak için çalışan Temizlik İşleri personeli baharı düzenledikleri spor şenliğiyle karşıladı. Çağdaş, modern ve çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenen yeni Temizlik İşleri Şantiyesi’nde düzenlenen şenliğe Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da katıldı. Personeliyle heyecan dolu bir basketbol maçı yapıp ter döken Başkan Piriştina, masa tesisinde maharetlerini gösterip rakip tanımadı.

Buca Belediyesi Temizlik Hizmetleri Personeli bahara düzenledikleri spor şenliğiyle merhaba dedi. Geçtiğimiz aylarda hizmete giren modern Temizlik İşleri Şantiyesi’nde düzenledikleri spor şenliğinde basketboldan masa tenisine, futboldan voleybola kadar birçok turnuvalar düzenleyen çalışanların coşkusuna Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’da ortak oldu.

Takım elbisesini çıkarıp eşofmanlarını giyerek çalışanlarının arasına karışan Başkan Piriştina, iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek adına düzenlenen basketbol maçına katıldı. Personelinin coşkulu tezahüratlarıyla sahada dur durak bilmeden top sürüp, mücadele veren Başkan Piriştina, asistleri ve potayla buluşturduğu iki basketle basketboldaki başarılı performansını ortaya koydu.

Başkan Piriştina’nın katıldığı ikinci turnuva masa tenisinde oldu. Masa tenisi turnuvasına katılan tüm çalışanlarla müsabaka yapan Başkan Piriştina, “Skor ne olursa olsun dostluk kardeşlik kazansın” diyerek çalışma arkadaşlarının keyifli spor etkinliğine eşlik etti. Turnuvanın başarılı ve güçlü bilekleriyle kıyasıya mücadele eden Başkan Piriştina, sporun verdiği dostluk bağlarıyla çalışma arkadaşlarını kucakladı.