Bornova Belediyesi, gençlere yönelik “Etkili İletişim” konulu seminer düzenledi. 100 Bornovalı genç, Belediye’nin ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri Gönüllü Takımı’na katıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı Eğitim Koordinatörü Görkem Başaran’ın verdiği seminere gençler büyük ilgi gösterdi. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki seminerin ardından gençlere katılım belgesi de verildi. Seminere 214 genç katıldı.
Seminerde gençlerin kariyer planlamalarını yapmalarına yardımcı olacak önemli ayrıntılara da yer verildi. Görkem Başaran, gençlerin öğrencilik yıllarında kendilerini geliştirmek için yaptıklarının iş hayatına atılırken en büyük yardımcıları olacağını söyledi. Başaran, “Sosyal sorumluluk projelerinde sürekliliği olan her çalışmanız sizin artınız olacaktır” dedi. Seminerin sonunda 100 öğrenci Sosyal Sorumluluk Projeleri Gönüllü Takımı’nda yer almak için başvuru yaptı.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eğitim alanında yaptıkları her etkinliğin büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, “Burası bir eğitim kenti. Belediye olarak bu kimliğin daha da güçlenmesi, çocuklarımızın, gençlerimizin daha donanımlı bireyler olması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Farklı konularda, farklı kesimlere yönelik seminerler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.