CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve yönetimini makamında ağırlayan Gaziemir Belediye Başkanı CHP'li Halil Arda "Kadınlarımızın hayattaki rolü çok önemli. Kadın eli değecek anlayışıyla belediye meclisinde ve belediye yönetiminde kadınlarımıza öncelik verdim" dedi

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'yı makamında ziyaret etti, başarılar diledi. CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ile yönetiminin de katıldığı ziyarette, Halil Arda seçimin kazanılmasında kadın emeğinin önemine dikkat çekerek, "İki ay boyunca kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz ve tüm örgütümüz çok çalıştı. Örgütümüzün emeği ve özverisiyle tarihi bir oyla seçimi kazandık. Rekor oy alacağımızı inanıyordum ama rehavete kapılmadık, kapı kapı gezerek seçimleri kazandık" dedi.

Kadınların hayattaki rolünün çok önemli olduğuna inandığını dile getiren Arda, “Kadın eli değecek diyerek yola çıktık ve belediye meclisinde kadınlara ağırlık verdik. Belediyede yaptığım atamalarda da kadınlara öncelik veriyorum. Özel Kalem, Temizlik İşleri, Sosyal Yardım İşleri ve Mali Hizmet Müdürlüklerinde kadın müdürlerimize görev verdim" dedi. Hayata geçireceği projelerde de kadınlara öncelik vereceğinin altını çizen Arda sözlerini şöyle sürdürdü:

"Avrupa Birliği projeleriyle ilgili önemli çalışmalarımız olacak. AB fonlarından yararlanarak kaynak yaratacağız. Bu kaynaklar sayesinde başta kadınlarımız olmak üzere çocuklarımız, gençlerimiz ve engelli vatandaşlarımız için projeler hayata geçireceğiz."