İzmir'in Kemalpaşa ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 'Gençler Soruyor' adı altında yapılan söylesi kapsamında Ferzent Bulum Anadolu Lisesi ve Armutlu Yaman Türk Çok Programlı Lisesi öğrencileri ile bir araya gelip, sorularını yanıtladı.

Kemalpaşa 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda, "Gençler Soruyor" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ferzent Bulum Anadolu Lisesi ve Armutlu Yaman Türk Çok Programlı Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Başkan Uğurlu, eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekip, Belediye olarak okullara ve öğrencilere her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Bu tür programlarla gençlerle daha sağlıklı iletişim kurma şansı yakaladıklarını belirten Başkan Uğurlu, "Siz, gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Sizlere baktığımda özellikle kendi gençliğimiz aklıma geliyor. O dönemde böyle ideallerimiz olmasaydı ve çalışmasaydık her halde bugün bu yerlerde olamazdık. Gençlik döneminde yapılan hiçbir çalışma boşa gitmez. Bunun meyvelerini mutlaka toplarsınız. Ecdadımızın emaneti olan bu vatanı daima koruyacağınıza, bizi biz yapan değer, ilke ve hasletlere sonuna kadar sahip çıkacağınıza olan inancım tamdır. Hayallere kurmaya, projeler geliştirmeye, yarınlar için fikir üretmeye devam edin. Biz, yanınızda olacağız ve sizleri desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Uğurlu, konuşmasının ardından ilçede yapılan projelerle ilgili gençlere bilgi verdi. Program soru cevap kısmı ile son buldu.